vierkantROND

Jonge Wolken (2,5+)

kleuterfestival
za 29 okt - zo 30 okt

Joepie… een tweede editie van het kleuterfestival Jonge Wolken!

Een weekend vol verrassingen, voorstellingen, kortfilms en gezellige plekjes voor de allerkleinsten, ouders en grootouders. Kom dus zeker langs met je jonge wolkjes!

Solita van Cirkanto

Tjok tjok tjok. Wie komt daar aangesjokt? Het is Solita! Met haar karretje en haar dozen… Is ze gek of zo? Solita leeft in haar eigen kleine wereld vol circusspektakel en muziek… Een objecttheater-voorstelling zonder woorden.

Rosalba van Alexandra Aerts

Rosalba is een concert voor kleuters geïnspireerd door de ballad tunes van componist John Dowland en het schilderij De madonna van de granaatappel van Sandro Botticelli.

VierkantROND van Oorruiz

Een interactieve luisterervaring en klanklaboratorium met elektronische muziek. Ga maar liggen en luister naar de gekke klanken die Lars hij uit zijn doos tovert... VierkantROND is een interactief klankbad met projectie en schapenvelletjes.

Hippoliet van Cie Selderie

De beroemde uitvinder, professor Hippoliet, heeft weer iets nieuws uitgevonden: de kwadrofoon! Leen en Lies – fans van het eerste uur – zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor zijn komst. Alles staat klaar voor het spektakel van het jaar! Maar… wat doet dat groot, houten blok op de scène? En waar blijft Hippoliet? 

Zondag voormiddag is er ihkv Jonge Wolken de ontbijtfilm Meneer Papier

Meneer Papier heeft alles wat hij nodig heeft: een poes en een schaar. Hij knipt zijn eigen wereld. Zo knipt hij een fles water tegen de dorst, een appel tegen de honger, vleugels om mee te vliegen of een hond om mee te wandelen. Maar… sommige voorwerpen die hij uitknipt, krijgen hun eigen willetje.

Tickets zijn te koop per dagdeel.

TIMING

Zaterdag voormiddag en namiddag staan volgende voorstellingen op het programma:

Cie Selderie - Hippoliet
Oorruiz - vierkantROND
Alexandra Aerts - Rosalba

Zondag voormiddag is er een ontbijtfilm: Meneer papier

Zondag namiddag staan volgende voorstellingen op het programma:

Cirkant - Solita
Cie Selderie - Hippoliet
kortfilmselectie JEF

Doorlopend zijn er voorleessessies, knuffel- en speelhoeken en kan je iets lekker eten en drinken in Buurtbar Barix.