Contrair

Gratis Feestdag powered by Contrair

Dana Montana, Bibi Seck, Funcadafi, A Local Hero, Geheimzinnig Soundsystem, wav radio showcase
Gratis vrijdagconcerten
vr 21 jul 15:00
  • vr 21/07/23
    15:00
    OLT Rivierenhof, Deurne
    Gratis
  • GRATIS

Feestdag. Say no more. Geen betere dag om wat vette beats te droppen dan vandaag. De afgelopen jaren blikten we terug op de wilde feestjaren  van weleer en de pioniers van de elektronische dj scène. Vandaag krijg je een exquise bloemlezing van het nieuwe Antwerpse talent aan de dj knoppen. 

Contrair ging pols nemen bij de producers en dj’s in de koekenstad, noteerde de meest levendige polsslagen en nam ze mee in een line-up die vanaf de namiddag al een feestje doen losbarsten in het OLT

Van lokale radiomakers tot dames die internationaal aan het doorbreken zijn, je vindt ze allemaal in onze Koekenstad, en ook op deze line up. We zijn heel erg trots dat Bibi Seck en Dana Montana een gaatje hebben gevonden in hun verschrikkelijk drukke Europese tourkalenders om erbij te zijn op deze gratis Feestdag in het OLT. Hun enige Antwerpse show deze zomer trouwens, daar wil je toch bij zijn?

Lokale helden als Funcadafi, Geheimzinnig Soundsystem, WAV Radio Soundsystem en Contrair’s eigen “a local hero” vervolledigen deze “Trots Op Antwerpen”- affiche. Al deze artiesten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun diverse muzieksmaak en hun lonfeilbaar oog voor de dansvloer. Zak dus op 21 juli af naar het OLT, en dans gratis op house, disco, trance en alles daartussen. Stilstaan is uitgesloten.

In samenwerking met District Deurne en Arenberg