Philippe Wuyts

Discobaar A Moeder! - Support: Time = Tijd

Gratis vrijdagconcerten
vr 7 jul 20:30
  • vr 7/07/23
    20:30
    OLT Rivierenhof, Deurne
    Gratis
  • GRATIS

Discobaar A Moeder, een ondertussen legendarisch Antwerps fenomeen, draait al 20 jaar mee. Het begon als een cafégrap van twee bevriende vinylfreaks, de grap houden ze er in, van draaien in een café genieten ze nog steeds, maar van een groots festival op z'n tijd zijn ze niet vies.

Met hun platenbakken vol 45-toeren plaatjes draaiden ze ondertussen van in de kleinste bruine cafés tot in de grootste sportpaleizen en van Tomorrowland tot op de Night of The Proms. Telkens twee platen netjes aan elkaar mixen is niets voor deze heren. Ze vegen alle DJ-regels vierkant aan hun broek, zingen soms zelf gezellig mee en spelen liever wat het publiek wil dan wat toevallig in een of andere hitparade staat.  Als geen ander krijgen ze een massa aan 't dansen waarbij geen enkele muziekstijl gemeden wordt, zodat zelfs de meest introverte ziel uit zijn cocon breekt.

Support: Time = Tijd

TIME=TIJD

De Mortselse Meters, de Booker T’s van Baarchoem, de Broers Jamison van Borgerhout, de SoulSletten van de Seefhoek, Time=Tijd is op middellange termijn uitgegroeid tot de grooviest rhythm section van ‘t Stad & BewonersParking.

TIME=TIJD zijn: 
Steven Van Gool (Wawadadakwa, El Tattoo del Tigre, Veston)
Jan Willems (BRZZVLL, Lucid Lucia, Zap Mama)
Jan Bellemans (VETT, Halve Neuro, Kommies, Organized Happiness)
Luc Bas (El Juntacadaveres, Proyecto Secreto, Amörtisseur)

In samenwerking met District Deurne en Arenberg