Het orkest en Peter Pan

Music Emotions Symphonic Pop Orchestra

Het orkest en Peter Pan
gratis vrijdagconcerten
vr 25 aug 14:00
  • vr 25/08/23
    14:00
    OLT Rivierenhof, Deurne
    Gratis
  • GRATIS

Een symfonisch orkest… veel mensen denken dan spontaan aan oude, ietwat saaie muziek… Dat het ook anders kan bewijzen de muzikanten van MESPO!

Music Emotions Symphonic Pop Orchestra o.l.v. Philippe Van den Hoek neemt je mee naar de wondere wereld van Peter Pan, de jongen die weigert volwassen te worden. Tinkelbel, Wendy en Kapitein Haak worden muzikaal tot leven gewekt. Ga bij de tweede ster naar rechts en daarna alsmaar rechtdoor tot de volgende ochtend; dan kom je vanzelf in de fantastische wereld van Nooitgedachtland.

Tijdens dit familieconcert maak je op een leuke, muzikale manier kennis met het orkest en de dirigent. Hoe klinken strijkers, koperblazers, houtblazers, slagwerk,…en waarom staat daar vooraan iemand met een stokje te zwaaien?  
Twee vertellers, Erik Burke en Ann De Winne, nemen je samen met de muzikanten mee op een muzikale reis.  

In samenwerking met District Deurne en Arenberg

Ann De Winne studeerde af in 1989 aan Studio Herman Teirlinck. Na enkele jaren bij het KJT volgden hoofdrollen in diverse musicals zoals De Tovenaar van Oz, The Sound of Music en Daens. Op TV was Ann reeds te zien in de diverse series (Pa heeft een lief, Big & Betsy, Spoed ..), en recent nog in Ghostrockers en in Thuis. In 1998 nam Ann de full-cd Maanlicht op. Ze is ook stemacteur voor diverse animatiefilms en tv-series. 

Erik Burke is ruim 35 jaar actief als professioneel acteur, in het theater maar ook bij de radio en op televisie. Het grote publiek kent hem nog altijd als agent Geert uit Wittekerke en de jeugd herinnert hem als Ko uit Galaxy Park. Momenteel werkt hij voor Ketnet aan de nieuwe reeks GameKeepers en bijzonder trots is hij ook op zijn vele solovoorstellingen maar aan de Academie van Deurne traint hij tegenwoordig met evenveel enthousiasme zijn studenten in alle vormen van woordkunst.  

MESPO