BRODER

Seaking (10+)

BRODER
OP LOCATIE - PREMIÈRE
wo 28 jun - do 29 jun

Een lied over niet meer kunnen, maar wel durven zien

Een helikopter vliegt naar de vuilbak. De trots van de Belgische kust. De iconische redder op zee, maar nu … vergaan en versleten. De laatste vlucht... Hij moet plaats maken voor iets nieuwer, sneller, blitser. Een vader ziet niet meer, een vader vliegt niet meer, hij is geen held, maar gewoon een… mens. Heeft hij ooit zijn eigen kinderen gezien, vanuit de lucht? Aan de keukentafel?  Of enkel drenkelingen, heldendom en stoere avonturen?  

Eén acteur (Tom Van Landuyt) en twee muzikanten (Pieter De Praetere en Elisabeth De Loore) brengen het verhaal met Beethoven als vertrekpunt en landingsbaan. Het verhaal van een helikopterpiloot die blind wordt maar misschien daardoor zijn kind voor het eerst écht ziet. 

Kruip mee in het hoofd, de oren en de ogen van een vader en zijn kinderen. Een verhaal over heldendom en menselijkheid aan boord van een wilde BRODER muziek+theater-vlucht. Beleef dit avontuur vanuit een cockpit vol met kabels,  gitaren,  synths en toetsen. Eén wervelende geluidsmachine slaat op drift, zal hij ooit terug vliegen?

www.broder.be 

Op locatie

Stampe en Vertongen Museum

Antwerp International Airport

Luchthavenlei 1, Deurne


ISM ARENBERG 

Credits

Concept & muziek: Peter Spaepen
Tekst & regie: Koen Boesman
Spel: Tom Van Landuyt
Muziek: Pieter De Praetere & Elisabeth De Loore
Decor: Stef Depover & Diede Roosens, Rubben Smith
Kostuums: Jana Roos
Techniek: Alain De Coen

Productie: Rubben Smith
Management: Pieter Hulst


Met Steun van Vlaanderen, Stad Gent & Tax Shelter