No-No's ruimteavontuur (3+)

Jeugdfilmfestival
do 23 feb 14:15
  • do 23/02/23
    14:15
    Cinema Rix, Deurne

Zit je niet graag stil in de cinema? Dan is deze belevingsvertoning iets voor jou. Bewegen en geluid maken toegelaten!

Voor de film warmen we onze filmspieren op. We springen rond als popcorn en snurken om ter luidst. Tijdens de film spelen we Bingo. Zie je hetzelfde op het filmscherm als op je bingokaart? Plak dan een sticker op je kaart! Maak mee geluid en ren en dans met de figuren uit de film. Krijg jij jouw kaart vol? Roep jij als eerste ‘Bingo’?

No-No's ruimteavontuur

Washim Boutaleb Joutei - BE, FR - 50min – Nederlands gesproken

Knotsgekke 3D-animatie voor de kleinste kijkertjes en humoristische referenties voor hun ouders in een avontuurlijk verhaal voor iedereen! Met onder andere de bekende stemacteurs Gene Thomas, Tom Audenaert en Dominique Van Malder.

3, 2, 1… klaar om op te stijgen! In dit fantasierijke avontuur van Belgische bodem belanden No-No en zijn eigenaardige vriendjes op een onbekende planeet. Ze beleven er de mafste dingen en maken zelfs een nieuwe vriend: het groene mannetje Croak! Het kleurrijke 3D van de stopmotion klei-animatie zit vol humor voor kinderen én volwassenen. Het eenvoudige verhaal over interplanetaire vriendschap kan alle leeftijden bekoren. Tijdens JEF festival combineren we dit ruimteavontuur met enkele korte No-No-afleveringen tot een grenzeloos plezierige compilatie.