Dempsey Hendrickx

Verse onzinsels met Dempsey (6+)

Verhalen uit het shirt van Toby Alderweireld
JEUGDBOEKENMAAND
za 9 mrt 10:00
  • za 9/03/24
    10:00
    Op Locatie, Deurne
  • gratis - reserveren verplicht

De Witwaswezens halen verhalen uit vuile was. In de kleding van volwassen (of waren het vuilwassenen?) kunnen ze hun geheimen 'lezen'. Ontdek in het stadion van de Bosuil samen met Ketnet-held Dempsey welke verhalen er in een voetbal t-shirt van Toby Alderweireld schuilen.

“Verse Onzinsels” is een interactieve theatervoorstelling. Een verhaal gebracht door ‘Babbelaar’ Dempsey Hendrickx en ‘Krabbelaar’ Bruno Claeys. Beiden zijn meesterlijk op elkaar ingespeeld en brengen de meest fantasierijke verhalen tot leven, of toch tot tekening en tekst. Terwijl Dempsey zijn hersenkronkels via woorden luidop structuur geeft, maakt Bruno er prachtige tekeningen van. 

Dempsey en Bruno combineren hun improvoorstelling in het kader van de Jeugdboekenmaand met hun eerste kinderboek “Vuilwassenen”. In dit boek halen de Witwaswezens verhalen uit de kleren van volwassenen, zodat ze met een propere lei verder kunnen gaan. Deze verhalen verzamelen ze in prachtige schilderijen. Ontdek in het Bosuilstadion welke verhalen er in een voetbal t-shirt van Toby Alderweireld schuilen.

RESERVEREN kan vanaf 5 februari

 

TIMING

09:30 welkom
10:00 verse onzinsels
11:00 einde

 

LOCATIE

Bosuilstadion
Oude Bosuilbaan 12
2100 Deurne

Er zijn 18 VIPTICKETS te winnen!
Doe mee aan de fotowedstrijd en waag je kans!

Dempsey Hendrickx is acteur, entertainer en schrijver. Samen met voormalig Belgisch zwemmer, improvisatieacteur en illustrator Bruno Claeys brengt hij onder de noemer Verse Onzinsels geimproviseerde verhalen voor een jong publiek. Vuilwassenen is hun eerste verzonnen en toch redelijk zinnig jeugdboek samen.

Deze activiteit is een samenwerking tussen De Klap, RAFC en Jeugdboekenmaand met als thema “Sport en Spel”. Bij deelname krijg je de kwartetkaart van sportkonijn. 4 kaarten verzameld? Kom naar de bib en win een prijs. Meer sport- en spelactiviteiten vind je op www.jeugdboekenmaandantwerpen.be