TICKETS & OPENINGSUREN

De Klap is gesloten van 30 juni tot 16 augustus. Vanaf dan zijn er nieuwe openingsuren:

TICKETBALIE
Frans Messingstraat 36, Deurne

Disdag tussen 10 en 17 uur kan je aan de balie van De Klap terecht om tickets te kopen. Bij voorstellingen buiten de reguliere openingsuren opent de ticketbalie één uur voor aanvang.

Na iedere voorstelling heb je de mogelijkheid om tickets voor andere voorstellingen te kopen.

Je kan betalen met bankkaart of kredietkaart. #cashless!

TELEFONISCH
03 360 85 50

Dinsdag en donderdag tussen 10 en 15 uur zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Tickets die je telefonisch reserveert, betaal je tijdens de openingsuren aan de balie op dinsdag tussen 10 en 17 uur. Tickets die na 14 dagen niet worden opgehaald, worden vrijgegeven.

 

KOOP JE TICKETS ONLINE
Surf naar www.deklap.be
Surf naar de voorstelling van je keuze en koop je tickets snel en eenvoudig online. Je ontvangt je tickets onmiddellijk via e-mail.

LET OP... de hack van de stedelijke IT-systemen zorgt nog steeds voor een aantal moeilijkheden:

- Alle accounts aangemaakt voor 1 december 2022 zijn automatisch verwijderd. We vragen je om een nieuwe aan te maken bij je eerste online aankoop.
- We merken dat er soms iets mis gaat met het verzenden van online gekochte tickets. Het IT-team probeert dit op te lossen. Je kan je gekochte tickets downloaden en afdrukken via https://cid.recreatex.be/ . Log in met je gebruikersnaam en paswoord. Via profiel en historiek/overzicht kan je al je aankopen terugvinden. Lukt het toch niet, je staat sowieso in ons systeem en je kan de dag van de voorstelling de tickets komen halen aan de kassa.

 

UITVERKOCHT?
Laat je op de wachtlijst zetten. Bel of mail ons. Zodra er plaatsen vrijkomen, krijg je bericht.

A-KAART
Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal jouw ding. De A-kaart is de voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Ook in De Klap spaar je punten die je kan omruilen voor een voordeel. Regelmatig geven we extra A-kaart kortingen. Hou de website, brochures en de A-kaart nieuwsbrieven in de gaten voor alle details.

KANSENTARIEF
A-kaarthouders met een kansentarief betalen slechts 2 tot 4 euro voor een ticket.
Bij een ontbijtfilm betaal je 5 euro in plaats van 10 euro (film: 2 euro, ontbijt 3 euro)

Of je recht hebt op het kansentarief kan je checken bij je mutualiteit.

Meer info vind je op www.antwerpen.be/a-kaart

CULTUURCHEQUES
Dankzij de Cultuurcheques van GATE15 en de instellingen voor hoger onderwijs raak je je culturele ei kwijt zonder dat je je broek eraan scheurt. Voor 10 euro koop je als student zeven themacheques die je toegang geven tot meer dan 40 cultuurhuizen, bibliotheken en musea in Antwerpen. Je beheert je je cheques super handig op één digitaal platform én je gebruikt een unieke code om je ticket te bestellen. In drie moves van je zetel op kot tot je stoeltje in De Klap. De volledige kalender met tips en alle deelnemende cultuurhuizen vind je op www.gate15.be

TERUGBETALING
Tickets worden nooit terugbetaald, tenzij een voorstelling wordt geannuleerd.